Vezi ce se întâmplă dacă te ștergi cu o roșie pe față

Cine nu-și dorește să aibă un ten curat și catifelat? Pielea fină și netedă, exact ca a unui bebeluș, este dorința oricărei femei. Uite că aceasta se poate îndeplini în cazul în care vei apela la un truc simplu și anume să te ștergi lejer cu o roșie pe față, în fiecare seară. Efectul este garantat!

separator

rosiiarticol


Puțină lume cunoaște proprietățile cosmetice ale roșiilor. Substanțele și antioxidanții prezenți în roșii ajută la echilibrarea PH-ului pielii, la vindecarea coșurilor, diminuarea acneii și uniformizarea semnelor și cicatricilor rămase pe piele.

Pentru a reuși să ai un ten curat și luminos, taie în fiecare seară câte o roșie și freacă-ți ușor tenul cu o felie. Este foarte important să nu fii prea brutală. Lasă sucul de roșie să acționeze 2 minute, apoi clătește fața cu apă călduță.

Un alt tip de tratament care implică utilizarea sucului de roșie este masca de față cu suc de roșii si suc de lămâie. Asemenea roșiilor, și lămâia are numeroase proprietăți benefice pentru pielea ta.
masca-ten

Aceasta este foarte bogată în vitamina C. Substanțele prezente în lămâie precum vitaminele și mineralele ajută la prevenirea îmbătrânirii pielii și la menținerea țesuturilor elastice și sănătoase.

Acidul citric regăsit în lămâie facilitează etapele regenerării pielii și ajută la combaterea și prevenirea acneii și a coșurilor.

Amestecă sucul de roșii cu cel de lămâie în cantități egale și aplică amestecul pe zonele roșiatice sua cu probleme ale pielii. Lasă-l să acționeze timp de 5 minute și clătește cu apă din abundență.

În cazul în care nu ai probleme mari cu tenul în sensul în care nu te confrunți cu coșurile sau cu acneea, asta nu înseamnă că nu poți beneficia și tu de pe urma sucului de roșii. Acesta îți va micșora porii și va curăța toate impuritățile de pe față.

Sursa

 

alte Articole interesante