18

În scurt timp veți fi redirecționat către Unica.md

Închide publicitatea
Logo

Prima revistă online dedicată femeilor din Moldova

Facebook YouTube Odnoklassniki Google+ Twitter RSS

Lady’s- magazin online de parfumerie, produse cosmetice și accesorii!

Lady’s îți prezintă primul magazin on-line din Republica Moldova de parfumerie, produse cosmetice și accesorii – www.ladys.md.

Lady’s  magazin online de parfumerie, produse cosmetice și accesorii!

Magazinul on-line www.ladys.md dispune de o ofertă completă  de produse cosmetice și parfumerie. Aici, găsești produse care se armonizează ideal cu personalitatea ta, beneficiază  de o gamă largă și atrăgătoare de parfumuri din noua colecție pentru femei și bărbați, produse Make-Up, o nouă compoziție și un nou design a produselor pentru îngrijire corporală.

Accesând site-ul www.ladys.md  ai o descriere detaliată a produselor Lady’s, referitor la componența și modul de utilizare a acestora.

Persoanele care se înregistrează pe site-ul www.ladys.md primesc automat discount de 25%, de la prima comandă, iar pentru cei care își doresc un câștig simplu, rapid și constant, Ladys, a lansat și cel mai avantajos program de afiliere.

Prin urmare, te invităm să vizitezi site-ul www.ladys.md pentru a fi la curent cu toate ofertele, iar pentru detalii sună la numărul de telefon 022 804444.

Lady’s  magazin online de parfumerie, produse cosmetice și accesorii!LADY’S
Tel.: + 373 22 804444

Spune părerea ta:

© 2016 Unica.md. Toate drepturile rezervate.