Un Advent Calendar cu 24 de produse de frumusețe îți aduce în fiecare zi până la Crăciun un cadou-surpriză!

Numărătoarea inversă până la Crăciun începe, iar tu poți da startul clipelor de magie chiar de pe acum! Cu un Advent Calendar cu surprize incluse, ce marchează fiecare din cele 24 de zile până la Crăciun, vei transforma așteptarea sărbătorii într-o perioadă fascinantă pentru tine și cei dragi!

separator

Bucuria pe care o poate oferi un Advent Calendar a devenit parte a unei tradiții tot mai populare în ultimii ani. Calendarul cu 24 de ferestre ce ascunde câte o surpriză pentru fiecare zi a lunii, din 1 decembrie până în ajunul Crăciunului, este o idee ingenioasă și atrăgătoare ce surprinde în mod deosebit copiii, dar și adulții cad pradă momentului cuceritor.

Pe scurt, ideile pot fi variate, dar ce zici de un Advent Calendar cu produse cosmetice, care te va răsfăța în fiecare zi, până de Crăciun!

24 Days of beauty – este surpriza pe care Avon a pregătit-o pentru tine, dar și pentru cei pe care ți-ai dori să-i impresionezi cu un cadou special!

Noul Beauty Box în ediție de Crăciun, de la Avon, conține 24 de produse cosmetice-bestsellers ce-ți vor aduce în fiecare zi, pănă de Crăciun, un cadou-surpriză din topul celor mai bine vândute produse Avon.

Deschizând toate ferestrele din calendarul de frumusețe, numerotate de la 1 la 24, vei descoperi setul de cosmetice 24 Days of beauty ce include produse pentru îngrijirea tenului, părului, unghiilor, produse de make-up, mostre de parfumuri, dar și alte surprize! Descoperă, în Broșura Avon, toate produsele-surpriză din cutia de frumusețe de Crăciun și fii pregătită să întâmpini sărbătorile plină de seducție și strălucire!

Cele 24 de produse cosmetice îți vor oferi în fiecare zi o doză de frumusețe, astfel încât să simți la propriu bucuria sărbătorilor, zi de zi, până la Crăciun.

Comandă cutia de frumusețe Beauty Box în ediție de Crăciun, la un preț special de doar 799 lei, și simte-te răsfățată și seducătoare de Sărbători!

Achiziționate fiecare în parte, produsele costă 2105 lei, iar optând pentru setul complet, vei economisi 1306 lei.

Efectuează comanda prin intermediul Reprezentantului tău Avon sau printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook Avon.

alte Articole interesante