Fuego a făcut un anunț trist pe pagina sa de facebook!

Fuego şi-a anunţat fanii că va anula concertele pe care urma să le susţină, deşi toate biletele s-au vândut deja, dat fiind faptul că România este în doliu naţional. Artistul a recunoscut că nu a fost o decizie deloc uşoară, dar că nu a avut de ales. De asemenea, Fuego a exprimat condoleanţe oficiale faţă de Casa Regală a României.

separator

„Dragii mei, după cum bine ştiţi, sunt artistul care-şi respecta publicul şi care încearcă cu fiecare apariţie sa dovedească profesionalism!
Din păcate, natura evenimentelor din ultimele zile ma face sa aman concertele mele din cadrul turneului national „Scrisoare de decembrie”.

Artistul susține că concertele vor fi reprogramate.

,,Recunosc ca nu a fost o decizie simpla, pentru ca ambele sali sunt sold-out, pentru ca am o echipa de peste 20 de oameni care-şi întrerup activitatea, dar eu sunt omul responsabil care respecta anumite principii şi care totodata se supune legilor. Doliul national prevede interzicerea oricăror manifestări culturale publice, iar asta ma determina sa aman reprezentaţiile, exprimându-mi şi condoleanţele oficiale fata de Casa Regală a României”, a scris Fuego, pe pagina sa de Facebook.

alte Articole interesante