Fuego a slăbit 20 de kilograme în 2 luni. Cum arată artistul acum?

Fanii artistului au observat că aspectul său fizic s-a schimbat vizibil în ultimele luni. Secretul? Pierderea în greutate într-un timp record.

separator
Fuego a dezvăluit că a reuşit să slăbească, în total, 25 de kilograme, din care primele 20 de kg le-a dat jos în primele două luni de regim. Cum a reuşit?

”Am slăbit pentru că ajunsesem în pragul în care efectiv eu nu mai puteam să suport ce văd. Apoi, începuse să fie dificil să mă îmbrac sau să mă încalţ. Şi atunci am spus STOP!”.

Artistul recunoaşte că pentru asemenea rezultate spectaculoase a fost nevoie să-şi schimbe stilul de viaţă şi obceiurile alimentare.

”E nevoie de o schimbare radicală a regimului meu alimentar. Nu a existat vreun secret, vreo miraculoasă reţetă care să mă facă mai slab cu aproape 20 de kilograme, căci atât am dat jos în aproape două luni. Mi-am impus să nu mai mănânc şi am încercat să duc această luptă cu mine, câteva zile. Apoi am renunţat definitiv la pâine, dulciuri, fructe, carbohidraţi şi mâncăruri pline de grăsimi. Merele verzi mi-au fost aproape, la fel ca şi fructele de pădure, brânza uşoară şi carnea la grătat”, a declarat Fuego.

Fuego recunoaşte că acum reuşeşte să-şi ţină greutatea în frâu, chiar dacă mai câştigă un kilogram, două pe parcurs:

”Am încercat să respect, pe cât se poate, deşi e greu cu programul meu de artist, nişte ore de masă. Şi în felul acesta, motivat la maximum, am slăbit. De atunci, încerc să mă menţin. Dacă mai iau câteva kilograme, le dau rapid jos şi tot aşa. Dar sunt mândru că mi-am schimbat stilul de viaţă, că am mai multă grijă la ce mănânc, că nu mai fac excese şi în acelaşi timp, pot, din când în când, să-mi fac şi anumite pofte”.

sursa

alte Articole interesante