Galina Tomaş te invită la cel de-al treilea seminar: Secretele vindecări prin alimentaţie!

Cel de-al treilea seminar al Galinei Tomaş, doctor în ştiinţe medicale şi nutriţionist, îţi va aduce o claritate despre alimentele care te ajută să-ţi menţii sănătatea. În plus, vei însuşi pentru totdeauna cum te motivezi, ca să aplici regulile pentru un stil de viaţă sănătos. Află că hrana trebuie să fie medicamentul tău, şi nu medicamentul hrana ta!

separator

17410088_1850971208476436_1917762348_n

Trăim într-o epocă, în care alimentaţia reprezintă un adevărat pericol pentru sănătatea noastră din cauza aditivilor, organismelor modificate genetic etc. Însă, cel mai mare neajuns al nostru este lipsa timpului, care ne împiedică să preparăm mâncare natuală şi ne „aruncă” în braţele alimentelor procesate şi a fast-food-ului.

Seminarul „Secretele vindecarii prin alimentație” te va ajuta să înţelegi că diabetul zaharat, bolile de inimă, pancreatitele acute şi cronice, bolile renale pot fi prevenite în cazul în care ştii cum să te alimentezi corect. Nu uita: Tu eşti ceea ce mănânci!

Cei care vor reuşi să procure bilete până la data de 22.03.2017, vor beneficia de un preţ avantajos!
Detaliile le găseşti AICI!

Pentru a obține mai multe informații, dar și bilete la seminar, sunați la numărul de telefon 060 88 66 88. Grăbiți-vă, locurile sunt limitate! Important! Clienţii Unica Sport au parte de o ofertă specială.

alte Articole interesante