Galina Tomaș te invită să participi împreună cu mama la seminarul gratuit online – „Tinerețe fără bătrânețe”

FELICITĂRI cu sosirea primăverii – luna în care totul reînvie, luna care e dedicată femeii, iar cea mai importantă femeie de pe pământ este MAMA! Cu această ocazie Galina Tomaș anunță înscrierea la  seminarul GRATUIT ONLINE: „Tinerețe fără bătrânețe”.

separator

Avem o tradiție, în fiecare an în luna martie, publicăm mesaje întitulate ”Cu drag de mama”, scrise de cei care își doresc prin intermediul nostru să-și felicite mamele.

În acest an, Galina Tomaș și-a propus nu doar să vorbim despre cele mai scumpe ființe, ci să ne mobilizăm să facem mai mult pentru ele. Și cum cel mai de preț pentru mamele noastre este sănătatea, Galina Tomaș vă invită pe data de 10 martie la ora 10:15 să fiți online împreună cu mamele.

”De când activez în acest domeniu, am întâlnit foarte multe fiice care îmi cereau să le ajut pe mamele lor, de aici mi-a venit această idee legată de seminarul online GRATUIT pentru mame.

Odată cu trecerea anilor, toate grijile, efortul și nopțile nedormite își lasă amprenta pe chipul și sănătatea lor. Surprinde-o cu un cadou pe mama ta, fii online împreună cu ea sâmbătă, 10 martie la ora 10:15 unde voi vorbi despre cum este posibil sa păstram sănătatea și frumusețea!”

Accesează link-ul pentru înscriere la seminarul GRATUIT!

 

alte Articole interesante

Alte Articole interesante