„SCULPTOR” – expertul tău în estetică facială și corporală, pentru tot anul!

Luna noiembrie se declară perioada SCULPTOR! De la începutul acestei luni – Centrul de Estetică și remodelare corporală „Sculptor” și-a reînceput activitatea, astfel deschizând o nouă pagină spre orizonturi noi! În legătură cu acest fapt, sediul ți-a pregătit o ofertă irezistibilă!

separator

Te-ai gândit vreodată să te „abonezi” la serviciile experților din domeniul de estetică, așa ca ori de câte ori vei avea nevoie, să apelezi la serviciile cosmetologice, fie la proceduri corporale sau faciale, sau la tratamentele clasice ori la cele cu echipamente de ultimă generație și prețul acestora să nu te bată la buzunar? Acum, nu este doar un vis, dar e și o necesitate! Astfel, în această lună, cei mai norocoși vor putea beneficia de abonamentele „Sculptor”, la un preț promoțional de – 70%!!!

Da, ai înțeles corect! Abonamentele anuale, sunt de trei tipuri, fiecare a câte 120 de vizite, la cele mai eficiente tratamente faciale și de remodelare corporală, la doar 30% din costul acestora! Abonamente de 10 mii de lei (83 lei/șed.), 15 mii de lei (125 lei/șed.) și 20 mii de lei (166 lei/șed.)


Care este diferența și care sunt beneficiile fiecărui abonament în parte? Poți afla, dacă ne contactezi cu încredere la numărul de telefon: 079599894.

Partenerii noștri
alte Articole interesante