Sfaturi de frumusețe de la Madonna și Kim Kardashian

Diva pop a anilor ’80, Madonna, și cel mai faimos influencer de pe internet din toate timpurile, Kim Kardashian, s-au întâlnit pentru a-și sfătui fanele de toate vârstele cum să se mențină în formă. Cele două oferit un interviu savuros, cu sfaturi de frumusețe de la Madonna și Kim Kardashian, de care orice femeie ar trebui să țină cont!

separator
Madonna este o legendă a muzicii, dar și un style icon, aceasta reinventându-și look-ul odată cu fiecare album scos pe piață. Artista are o carieră de aproape patru decenii și este încă foarte hot, deși se apropie de 60 de ani. Kim Kardashian este star de reality show, influencer și diva absolută a Instagramului. Ce au în comun cele două vedete? Ambele sunt moguli ai frumuseții: Madonna deține MNDA Skin, iar Kim, KKW Beauty online, motiv întemeiat pentru a le aduce împreună într-un show, unde au fost rugate să dea sfaturi de frumusețe.

Despre ritualul matinal de îngrijire

„Dorm cu fața în jos. Ca atare, mă trezesc cu ochii umflați. E dezgustător. E cea mai oribilă poziție în care poți dormi. Când mă trezesc, ochii mei arată ca niște mici planete, așadar folosesc măști de ochi umplute cu ser, pe care le pun în congelator și apoi zac în pat. Uneori folosesc cryo-sticks. Și nu sunt în stare să vorbesc cu nimeni”. Iar când spune nimeni, Madonna se referă inclusiv la copiii ei… Pe scurt, ritualul ei de frumusețe matinal se rezumă la multă gheață și la… cofeină, fiindcă, da, Madonna nu funcționează dimineața fără cafea.”
Întrebată care este idealul ei de frumusețe, artista a răspuns:

„Pentru mine, totul se rezumă la strălucirea Hollywood-ului și la staruri de cinema ca Marilyn Monroe, Marlene Dietrich și Rita Hayworth. Le-am spus numele tuturor în cântecul meu Vogue, ele au fost personificarea frumuseții pentru mine. A frumuseții feminine. Arătau ca și cum toate ar fi avut mare grijă de pielea lor – nu știu cum arătau în viața reală. Aveau o strălucire aparte”.

Cel mai bun sfat de frumusețe

„Am evitat să stau la soare și nu am fumat niciodată. Simt că lucrurile astea două m-au salvat”, a spus Madonna, referindu-se la faptul că genele bune mai trebuie și ajutate, și nu doar cu creme și proceduri complicate. Uneori, este de ajuns să ai un stil de viață sănătos!”

Iată ce spune despre asta Kim Kardashian, care este o împătimită a produselor de înfrumusețare:

„Am primit nenumărate sfaturi despre îngrijirea pielii de la mama și de la bunica mea. Mama a fost stewardesă la American Airlines și a făcut cursuri de beauty, așa că știe trucuri prețioase de frumusețe. A învățat, de exemplu, că cel mai important este să-ți exfoliezi fața cu o pânză îmbibată în apă fierbinte, la fiecare spălare.”
Madonna, în schimb, are o viață trepidantă și, de-a lungul carierei sale, a folosit tone de machiaj – cel de scenă se folosește în cantități industriale –, așadar firma ei a scos, printre altele, o cremă miraculoasă (MDNA Skin’s new Reinvention Cream), care costă 75$ și promite să le ajute pe doamne să arate mai tinere. Nu știm dacă efectul acesteia este chiar wow, însă cel mai mult contează faptul că Madonna a promis să doneze o bună parte pentru organizația sa de caritate care ajută copiii din Africa, Raising Malawy.

Sursa

alte Articole interesante