Gest nobil! Un salon din capitală a oferit tunsori gratuite bătrâneilor de la Azilul Republican

Un salon din Capitală, specializat în tunsori pentru bărbați, a oferit servicii gratuite pentru bătrânii de la Azilul Republican pentru Invalizi și Pensionari, aducând o rază de bucurie în inimile oamenilor.

separator
Bătrâneii s-au arătat extrem de recunoscători împărtășind totodată poveștile lor de viață, și-au adus aminte de tinerețe, de momentele vesele și triste pe care le-au trăit.

Fotograful Ion Pleș Alexandru s-a alăturat echipei de voluntari și a surprins momentele de caritate.

,,Echipa #lisnicbarbershop au hotărît să ajungă la bătrînii de la Azilul Republican pentru Invalizi si Pensionari cu un proiect de caritate prin care să le ofere o frizură absolut gratuită. Fiecare bătrînel a avut o istorie aparte fie ea veselă sau mai tristă am avut ocazia să cunoaștem oameni care cîndva au fost și ei tineri și plini de viață ca și noi. Am avut parte de o experiență frumoasă și spre sfîrșit am fost petrecuți cu zîmbete și un simplu mulțumesc. Iar eu la rîndul meu m-am oferit voluntar ca să fotografiez aceste momente pe care le puteți vedea mai jos. O faptă buna poate schimba lumea”, a menționat fotograful pe pagina sa de facebook.

alte Articole interesante