Grozăvie. Un copil a fost chinuit la o grădiniță din Timișoara

O înregistrare de-a dreptul cutremurătoare a ajuns publică. Filmarea respectivă a fost realizată în dreptul unei clădiri din Timișoara, acolo unde își au sediul o grădiniță și o creșă.

separator

Plânsete sfâșietoare ale unui copilaș răzbat pe geamul deschis al unei clase, în vreme ce o îngrijitoare țipă la el. „Sunt cuminte, sunt cuminte, auuu, mamaaaa”, striga disperat copilul, în timp ce i se cere imperativ să doarmă.

„Du-te pe pat, du-te pe pat”, îi strigă furioasă angajata.

„M-am cumințit, nuuu, m-am cumințit, nu vreau și nu-mi place”, se aude apoi copilul strigând printre suspine. Se pare că imaginile au fost filmate pe când copiii erau puși la somn. Cea care striga la micuț nu încearcă nicio secundă să-l oprească din plâns ori să găsească o soluție pentru a-l liniști.

Conducerile celor două instituții dau vina una pe cealaltă. „Geamurile, acolo unde s-a filmat, sunt ale cresei, intrucat avem spatii comune cu cresa. Nicidecum nu erau copiii nostri la culcare. Erau copiii din cresa. Noi acolo nu avem acces”, a explicat pentru opiniatimisoarei.ro directoarea grădiniței.

„Atunci cand sunt dovezi, sunt. Vom cere la politie o expertiza. Vom face sesizare, vom cere expertiza pentru voce, voi cere sa meraga fetele mele la detectorul de minciuni. In ultimele 2 secunde se vad geamurile inchise. Cresa are o grupa la parter, sunt 2 sali unde sunt jaluzelele portocalii. Iar cele din stanga, sus la etaj, sunt ale gradinitei, sunt geamuri deschise. Jos, unde e cresa sunt inchise. Filmarea a fost facuta de mama, statea pe banca”, a spus pentru opiniatimisoarei.ro Gabriela Craciun, coordonatoarea cresei.

O ancheta are loc în acest sens și urmează să se afle unde s-a întâmplat grozăvia.

sursa

alte Articole interesante