Hayden Panettiere și Vladimir Klichko s-au despărțit

Boxerul ucrainean Vladimir Klichko și actrița americană Hayden Panettiere au atras atenția publicului din primul moment al relației lor, în 2009. Păreau un cuplu fericit și drăgăstos. În ciuda zvonurilor repetate despre despărțire, cei doi apăreau de fiecare dată în public, ținându-se de mână.

separator

După logodna din 2013 și nașterea fiicei cuplului, Kaya-Evdokia, în 2014, cei doi nu a mai apucat să își oficializeze relația, nici nunta nu a avut loc. Mai mult, există dovezi precum că cei doi s-ar fi despărțit.

Recent, au apărut imagini noi în mediul virtual, în care Hayden este surprinsă în compania unui alt bărbat. Și mama actriței a vorbit despre schimbările survenite în viața fiicei sale: ,,după șase ani de muncă în serialul de televiziune „Nashville“, actrița a decis să ia o pauză și să facă ordine în viața personală”.

Cu Vladimir, Hayden a păstrat o relație bună de prietenie, de dragul fiicei lor. Aceștia au fost văzuți recent ca turiști în Grecia. Ce s-a întâmplat cu adevărat în cuplu nu se știe. Este posibil însă ca, în curând, să îl vedem și pe Vladimir Klitschko cu o nouă iubită.

alte Articole interesante