Iată ce dietă are regina Elisabeta a II-a. S-a aflat ce mănâncă în fiecare zi

Regina Elisabeta a II-a a împlinit 92 de ani, în luna aprilie, dar nu arată deloc vârsta. Este plină de energie și, adesea, este surprinsă călărind sau mergând cu mașina. Desigur că dieta are un rol important atunci când vine vorba despre longevitate.

separator

Bucătarul de la palatul Buckingham a dezvăluit că preferințele culinare ale Suveranei nu s-au schimbat prea mult de-a lungul timpului. Regina Elisabeta alege mult felurile de mâncare și este adepta unui regim sănătos, excluzând produsele care conțin coloranți. În schimb, îi plac foarte mult biscuiții de casă pe care îi consumă adesea, la micul dejun, alături de un ceai negru.

Micul dejun al Reginei mai poate conține fructe și cereale, însă ea este de-a dreptul topită după pâinea de casă unsă cu gem. Potrivit fostului său bucătar-șef, McGrady, în preajma sărbătorilor de iarnă, la micul dejun mai mănâncă și trufe proaspete pe care le primește cadou.

În plus, de două ori pe săptămână, Regina primește o listă cu sugestii de meniu și marchează ce îi place.

Mic dejun: Regina își începe ziua mai devreme cu cană de ceai proaspăt preparat din Earl Gray, fără zahăr și câțiva biscuiți de casă. Micul dejun tipic al Reginei mai include fructe și cereale. Ea mai consumă uneori pâine prăjită cu gem sau marmeladă și, iar uneori, ouă cu somon afumat și trufe.

Gustare: Un pahar de gin înainte de prânz. Înainte de prânz Majestatea sa preferă un pahar de gin și Dubonnet, cu multă gheață și o felie de lămâie.

Prânzul are loc la ora 13.00 și consumă de obicei, pește la grătar pe un pat de spanac sau dovlecei sau pui la grătar cu o salată. Regina tinde să evite alimentele care conțin amidon, astfel că nu există în meniu paste, orez sau cartofi.

Gustare: Ceai cu prăjituri și sandvișuri. Ceaiul de după-amiază este servit cu un tort de miere și cremă sau cu o prăjitură din biscuiți din ciocolată, pe care Majestatea sa o adoră. Potrivit fostului bucătar-șef, McGrady, două tipuri de sandwich-uri sunt obligatorii la ceaiul de la ora 5, cum ar fi castravetele, somonul afumat și oul cu maioneză sau șuncă și mustar sau pâine cu gem și unt.

Cina: Cina conține de obicei carne și garnituri asortate. Sosul de ciuperci și smântână alături de diferite fripturi reprezintă pentru Majestatea Sa cina ideală. În fiecare seară, încheie cina cu un pahar de șampanie. Spune că spumantul o relaxează și o ajută să doarmă mai bine.

sursa

alte Articole interesante