Iată cum se alimentează cel mai cotat compozitor autohton!

Unul din cei mai cotați compozitori din Republica Moldova, Sandu Gorgos, are o soție exemplară la capitolul regim alimentar și mod sănătos de viață. Natalia Turtă-Gorgos este instructor la Unica Shaping Club și este ferm convinsă că într-un corp sănătos nu poate fie decât o minte sănătoasă. Dar cum un vânător și un pescar înrăit, dar și un iubitor de a mânca consistent se împacă cu principiile de viață a gospodinei familiei?

separator
ai-grija-ce-maninci

8498_468836503201052_1886983839_n”Nu avem probleme în acest sens. Da, soțul meu e un carnivor înrăit, dar întotdeauna o combină cu legume, fie proaspete, fie coapte. Terciurile și orezul în calitate de garnitură sunt total excluse. La noi în casă se servesc doar 2 feluri de mâncare prăjită: peștele și omleta. În rest totul se face la cuptor sau grătar. În frigiderul familiei noastre avem întotdeauna carne sălbatică: iepuraș, căprioară, mistreț. Eu și copiii preferăm iepurașul, iar tati ceva mai serios cum ar fi mistrețul. Toate desigur sunt făcute la cuptor sau înăbușite la comun, obligatoriu cu salată de legume sau legume la grătar. O data pe săptămâna, sâmbăta sau duminica e ziua în care familia noastră se delectează cu pește”, a comunicat pentru unica.md, soția compozitorului.

388701_322668647762033_2016071468_n”Natalia nu și-a impus preferințele sale sănătoase, mai degrabă eu am decis să respect modul ei de viață și am adoptat un regim alimentar sănătos, imediat după căsătorie. Când te alimentezi sănătos, arăți bine și te simți mai bine. Sunt atâtea modalități de a prepara carnea și de a o combina cu legume, încât nu văd de ce aș mânca cartofi prăjiți sau alte bucate făcute pe ulei. În plus, carnea fără grăsimi și piele (căci numai de asta folosim) te ajută să te menții într-o formă fizică perfectă”, ne-a declarat compozitorul Sandu Gorgos.

Natalia are grija nu doar de regimul alimentar al familiei sale, dar și stilul de viață sănătos al fiecărui membru în parte.

19964_102255329803367_3039851_n

”Știu cât de mult contează sportul în viața omului, iată de ce m-am ambiționat ca cei mici să se obișnuiască cu sportul din copilărie. Astfel, am ales o grădiniță care să aibă acrobatică și înot. Sandu în timpul sezonului de vânătoare merge foarte mult pe jos cu toate munițiile pe el, iar atunci când sezonul e închis face sport acasă”, a sus Natalia Turtă-Gorgos.

Natalia Bodiu

alte Articole interesante