Incendiu de proporții în Germania. 25.000 de oameni au fost evacuați dintr-un imens parc de distracții

Un incendiu de proporții a izbucnit sâmbătă seara la Europa Park, în Rust, vestul Germaniei. Focul a început să ardă într-o cameră de depozitare înainte de a se răspândi la nivelul atracţiei „Peştera piraţilor”, distrusă total de flăcări. Aproximativ 250 de pompieri au fost mobilizaţi până duminică dimineaţă pentru a stinge focul, a cărui origine rămâne nedeterminată şi care elibera coloane mari de fum negru în atmosferă. Şapte pompieri au fost răniţi uşor în timp ce acţionau pentru stingerea incendiului.

separator

Aproximativ 25.000 de persoane au fost evacuate din complexul parcului. Nici un vizitator nu a fost rănit. Turiştii au fotografiat scena, apoi au difuzat clişeele pe reţelele de socializare, transmite agerpres.ro.

Parcul a fost redeschis pentru public duminică dimineaţa, deşi mai multe atracţii tematice germane şi scandinave au rămas închise din cauza pagubelor.

Creat în 1975, Europa-Park, care a înregistrat anul trecut 5,7 milioane de vizitatori, este al doilea parc tematic din Europa după Disneyland Paris.

alte Articole interesante