Incendiu. Flăcări uriașe în sectorul Râșcani al Capitalei

Un incendiu s-a produs în această dimineață într-un bloc locativ cu cinci etaje, de pe strada Miron Costin 19/4, municipiul Chișinău. Angajaţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) au fost alertaţi să intervină.

separator
Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 05:46 de minute. Potrivit IGSU, arderea s-a produs într-un apartament cu trei camere de la etajul cinci. La faţa locului au intervenit cinci echipaje de pompieri, care au stabilit că flăcările au cuprins bunuri materiale învechite şi gunoi în interiorul apartamentului.

Pompierii au reuşit evacuarea promptă a mai multor persoane din apartamentele vecine. Arderea a fost localizată către ora 07:19 de minute. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit, iar focul a distrus gunoiul, dar şi bunurile materiale învechite din interiorul apartamentului.

Circumstanţele şi cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Imaginile de la fața locului au fost postate pe o rețea de socializare. În imagini se văd flăcările uriașe care au cuprins una dintre locuințe, dar și pompierii, care luptă cu focul. (video: www.echipa.md). Vezi foto/video! Locuința a fost făcută scrum.

alte Articole interesante