Incredibil ce a pățit un tânăr după ce s-a spălat pe dinți: „Nu știam că se poate întâmpla asta de la mentă”

Un tânăr a fost la un pas de moarte după o simplă periere a dinților. Acestuia a început să i se umfle gâtul, avea dificultăţi de respiraţie, mâncărimi pe tot corpul şi transpirație severă. La spital, medicii au stabilit că tânărul suportase o reacție alergică la menta conţinută în pasta de dinţi, scrie mirror.co.uk.

separator

care-e-cea-mai-buna-pasta-de-dintiBen Cronin, în vârstă de 23 de ani din Suffolk, Anglia, s-a spălat pe dinți cu pastă care conținea mentă. Acesta folosise toată viața pastă de dinți cu aromă de fructe, dar în acea dimineață a folosit pasta de dinți a părinților săi.

„Știam că sufăr de mai multe alergii, însă nu credeam că pot să pățesc asta de la mentă”, a mărturisit tânărul.

Ben s-a confruntat cu gât umflat, mâncărimi pe tot corpul și transpirație severă, înainte de a fi dus de urgenţă la spital. S-a dovedit că tânărul suferă de un tip de alergie foarte rar, hipersensibilitatea la mentă.

PAY-Ben-CroninAltă dată, fiind într-o excursie în capitala suedeză Stockholm, Ben a mâncat o ciocolată cu o ceașcă de ceai într-o cafenea, care, de asemenea, i-a declanşat o stare de șoc anafilactic şi a fost nevoit să cheme ambulanţa. El nu ştia că ciocolata conţinea urme de mentă.

alte Articole interesante