Inesa Voscoboinic, în vacanță cu fetița ei de 2 luni. Ce destinație a ales tânăra familie?

Inesa Voscoboinic și soțul ei, Dmitri Alexandrovici, sunt un exemplu de părinți curajoși și, posibil, mai năzdrăvani și nonconformiști. Deși a născut cu doar două luni în urmă, prezentatoarea TV s-a aventurat într-o vacanță la mare, cu bebelușa sa.

separator
Cuplul se relaxează pe plajele grecești din Kolymbari, insula Creta, și a distribuit deja mai multe imagini din vacanță. Se pare că proaspeții părinți se descurcă de minune și încearcă să petreacă timpul distractiv alături de micuța lor, Priya. Totodată, tânăra mămică nu a ezitat să își arate corpul suplu în costum de baie, deși a născut recent.Pentru că mulți au fost curioși să afle cum se descurcă cu Priya în vacanță, jurnalista a dezvăluit ce conține bagajul de vacanță al micuței.

Astfel în acesta se regăsește: trusa medicală cu toate medicamentele la recomandarea medicului neonatolog (febra, voma, alergie, dureri de burtica etc), cremă pentru protecție solară spf 50, lapte praf pentru orice eventualitate, produse și accesorii pentru îngrijire (foarfecuta pentru unghii, aspirator nazal, crema sub scutec, lotiune pentru corp, crema pentru bãitã etc), scutece obișnuite și pentru înot, șervețele umede, pelincuțe impermeabile și obișnuite, păturele, prosoape, body-uri, haine mai groase pentru seară și mai multe rochițe, cărucior ușor pentru călătorii, cort anti-UV pentru bebeluși.      

alte Articole interesante