Ingrediente naturale care te apără de riduri

Ridurile, unul din cel mai mare duşman al femeilor. Nu iartă

separator
şi nu ocolesc nicio faţă. Şi chiar dacă nimic nu ne poate scăpa de ele, există un lucru care ne ajută să le controlăm  momentul apariţiei.

adio riduri

Cu ajutorul unor ingrediente pe care oricine le are acasă, îţi poţi ajuta tenul să-şi menţină tinereţea cât mai mult timp.

Vitamina C

Studiile au arătat că vitamina C, creşte producţia de colagen. Aşa că, atunci când îţi faci un suc fresh, păstrează puţin şi aplică-l pe tenul curat. De asemenea, încearcă să bei cât mai des suc proaspăt de portocale sau ananas. Acestea conţin vitamina C şi antioxidanţi care te feresc de riduri.

Mierea de albine 

Calităţile nutritive şi de hidratare fac din miere un ingredient antirid perfect. Cu un conţinut bogat de vitamine, acizi organici, săruri minerale etc., fac din ea un bun calmant, cicatrizant, tonifiant și antioxidant.

Uleiul din seminţe de struguri 

Fiind un ulei bogat în acid linoleic, acesta protejează pielea şi întârzie formarea ridurilor. Redă elasticitatea pielii şi poate fi folosit şi în zona din jurul ochilor .

 

Mălai

Dacă vrei ca ridurile să întârzie, ai nevoie de exfoliere. Iar un exfoliant natural, foarte eficient, este chiar mălaiul. Acesta curăţă tenul, elimină celulele moarte şi le permite celulelor noi să se regenereze. Iar combinat cu mierea de albine, obţii un gomaj perfect pentru tenul tău.

Avocado

Avocado este un fruct minune pe care trebuie să-l incluzi în tratamentele de înfrumuseţare. Pasează fructul bine copt cu o furculiţă până se obţine o pastă. Întinde-o pe toată faţa pentru 15-20 de minute, după care clăteşte cu apă călduţă. Tenul tău va străluci de sănătate, iar ridurile nu vor apărea prea curând.

Uleiul de cocos

Uleiul de cocos hrăneşte şi hidratează pielea. Este foarte indicat pentru tenul matur şi uscat. Se aplică pe piele ca atare sau ca ingredient în produsele cosmetice.

 Sursa

alte Articole interesante