Îngrijește corespunzător pielea bebelușului din primele zile de viață!

Pielea bebelușului este extrem de sensibilă și delicată, de aceea îngrijirea ei necesită o atenție deosebită. La naștere, pielea este în mod natural fragilă, deoarece este mai subțire, fiind de trei ori mai mult expusă factorilor externi decât pielea unui adult. În plus, pielea unui nou-născut produce o cantitate mai mică de lipide, având un Ph mai puțin acid, iar mecanismul de reglare a echilibrului apei nu este încă suficient de dezvoltat, fapt ce face ca pielea să fie mai uscată și mai deshidratată.

separator

Atunci când vine vorba de îngrijirea corespunzătoare a pielii bebelușului, bineînțeles că este important să alegem cele mai inofensive și de înaltă calitate produse, care să confere protecție și hidratare sporită, cât mai apropiate de caracteristicile fiziologice ale pielii.

Chicco vine cu noutăți bune!

Chicco a creat noua linie de cosmetice aprobată de dermatologi și pediatri. Gama Natural Sensation este ideală pentru pielea copilului tău încă din primele zile, asigurând aceeaşi protecţie pe care bebelușul o avea în burtica mamei!

Chicco Natural Sensation este noua gamă de cosmetice pentru copii care urmărește procesul dezvoltării naturale a pielii bebelușului, întocmai ca cea din burtica mamei.Formula sa este inspirată din compoziția vernix caseosa (stratul subțire alb-cenușiu, care acoperă pielea bebelușului din burtică în ultimul trimestru de sarcină, protejând-o de contactul cu lichidul amniotic), oferind protecție și hidratare naturală tegumentului nou-născutului.

VERNIX CASEOSA ajută copilașul să se adapteze la viața extrauterină, având proprietăți antimicrobiene (împotriva E-coli, streptococului B, candida albicans), ce scad astfel riscul de îmbolnăvire în maternitate și menține pielea bebelușului hidratată. Un studiu efectuat în 2003, la Skin Science Institutedin Cincinnati, Ohio, SUA, atestă faptul că bebelușii care nu au fost spălați de vernix după naștere se confruntă ulterior cu mai puține probleme ale pielii, aceasta fiind mai hidratată, se descuamează mai puțin sau deloc, iar PH-ul pielii se echilibrează mai rapid decât în cazul epidermei bebelușilor curățați de vernix imediat după naștere.

De ce să alegi cosmeticele Chicco Natural Sensation?

  1. Ingrediente active naturale – selectate pentru proprietățile lor deosebite, care conferă un profil ridicat de siguranță toxicologică.
  2. Toleranța ridicată – cosmeticele sunt testate sub supraveghere medicală de către instituții renumite independente, pentru a determina nivelul de toleranță și eficacitatea lor, obținând rezultate extrem de bune.
  3. Nu conține parabeni și fenoxietanol – toate formulele sunt foarte delicate, concepute să respecte pielea delicată a bebelușului.
  4. Ideale pentru a fi utilizate îndată după naștere.
  5. Aprobate de către dermatologi și medici pediatri.

Gama Chicco Natural Sensation include:

Șampon – ce conține aloe și ulei de migdale dulci
Gel de duș și șampon – cu aloe și mușețel
Spumă de baie – cu aloe și mușețel
Ulei de baie – cu ulei de migdale dulci și vitamina E
Loțiune pentru corp – cu unt de shea și vitamina E
Crema 4 în 1, împotriva iritației cauzate de scutece – conține 10% oxid de zinc, unt de shea, pantenol (pro vitamina B5) și vitamina E
Lapte pentru curățare – conține extract de bumbac și vitamina E
Cremă pentru protecția feței – conține unt de shea și vitamina E
Pudră lichidă – cu amidon de tapioca și pantenol (pro vitamina B5)
Ulei pentru masaj – conține ulei de migdale dulci și vitamina E   

Găsește produsele din gama Chicco Natural Sensation în toate filialele ,,Farmacia Familiei”!

alte Articole interesante