Îngrijire delicată pentru pielea uscată și deshidratată!

Îngrijirea tenului necesită o atenție deosebită în fiecare sezon, dar primăvara, vântul, schimbările bruște de temperatură și primele raze de soare pot determina deshidratarea și uscarea pielii. În consecință, tenul poate deveni aspru, sensibil și descuamat, căpătând un aspect tern și iritat. Cum să îți îngrijești pielea în acest sezon?

separator

Numis Med prezintă soluția perfectă pentru pielea sensibilă, iritată, uscată sau deshidratată – crema pentru față cu Acid hyaluronic și Uree 5%.

Numis Med Crema pentru față de zi cu Uree 5% și acid hyaluronic, 50ml

Crema este recomandată pentru pelea sensibilă și extrem de uscată. Conține uree și acid hyaluronic, componenți care contribuie la menținerea apei în epidermă. Previne apariția ridurilor și redă elasticitate pielii. Crema are o textură ușoară și poate fi utilizată de asemenea ca bază de machiaj.

Numis Med Crema pentru față de noapte cu Uree 5% și acid hyaluronic, 50ml

Conținutul bogat în uree și acid hialuronic stimulează regenerarea pielii și se activează peste noapte, reconstruind astfel bariera de lipide de protecție. Pielea apare mai fermă și mai elastică. Crema este ideală pentru îngrijirea zilnică a pielii, conține ceară de albini, care protejează pielea de factorii nocivi de mediu (temperaturi scăzute, vânt, aer uscat). Crema nu are parfum și este ambalată în flacon cu pompă, cea ce face utilizarea mai comodă, sigură și igienică.

Ingrediente active:

* Urea 5% – menține ingredientele  hidratante în straturile profunde ale pielii. În plus, ea are un efect de emoliere asupra keratinei  pielii, îmbunătățește elasticitatea, promovează descuamarea celulelor moarte din stratul cornos.

* Lactat de sodiu – restabilește elasticitatea, asigură echilibrul hidrolipidic natural.

* Glicerina – un ingridient bine tolerat ce lasă pielea moale și catifelată, previne pielea aspră și uscată și asigură efect de hidratare de durată.

*Acid Hyaluronic – redă elasticitate pielii, hidratează intens, previne apariția ridurilor.

*Unt de Shea– oferă suplețe pielii, catifelează și hrănește în profunzime, previne deshidratarea pielii.

*Vitamina E – încetinește procesul de îmbătrânire, crește hidratarea pielii, reduce inflamația.

*Panthenol – este utilizat ca agent de hidratare, de asemenea pantenolul are efect antibacterian și de regenerare.

*Ceara de albine – protejează pielea de daunele mediului.  Aceasta are proprietăți anti-bacteriene, anti-inflamatorii și antioxidante puternice.

*Bisabolol – un ingredient natural calmant și antibacterian, reduce inflamația, stimulează regenerarea celulelor.

*Squalane – un emolient potrivit pentru pielea sesnsibilă, reface bariera lipidică și hidratează în  profunzime.

Acum puteți beneficia de reducere 30% la Numismed Crema pentru față cu acid hyaluronic și uree 5% zi sau noapte! Promoția este valabilă în toata rețeaua ,,Farmacia Familiei”, până la 31 martie 2019.   

Află mai multe detalii pe pagina de Facebook NumisMed Moldova

 

alte Articole interesante