Interpreta Karmella și-a prezentat cel mai nou videoclip ,,Pero Te Ouiero”! Poze de la evenimentul de lansare

Într-o ambianță selectă și prietenoasă, înconjurată de colegi de breaslă și vedete din showbiz, interpreta Karmella și-a lansat cea mai nouă piesă din repertoriul său “Pero Te Ouiero”. Filmările noului videoclip au avut loc la Complexul istoric și arheologic Orheiul Vechi, acolo unde artista a dăruit iubirii vocea inimii sale.

separator

Priveliștile locației s-au contopit armonios cu piesa energică și versurile în limba spaniolă și în limba română. Textul piesei este semnat de autoarea Radmila Popovici, iar aranjamentul muzical a fost realizat de Ivan Linkovski.

Interpreta Karmella și-a făcut recent debutul pe piața muzicală autohtonă, dar, în scurt timp, a reușit să câștige admirația oamenilor care știu despre munca și activitatea sa și rămân surprinși de productivitatea și eficiența carierei sale artistice.

Recent, interpreta a lansat albumul „Dulce Amor”, precum și mai multe videoclipuri, iar acum lucrează activ la următorul album. În plan muzical, Karmella este artista care nu ocolește provocările: plină de energie, creativitate și entuziasm, interpretează melodii rusești, românești, țigănești, încearcă diverse ținute, genuri muzicale și tendințe care să fuzioneze cu inimile ascultătorilor.

Prezentarea noului său videoclip a avut loc la Restaurantul ,,Oscar”. Invitații s-au simțit minunat, alături de Karmella, s-au distrat și au petrecut împreună clipe de neuitat, sub acordurile muzicii și vibrațiile inimii. Iată câteva imagini de la eveniment!

Află mai multe pe pagina de facebook a artistei!

alte Articole interesante