Interpretul de muzică populară Gabriel Nebunu a împlinit 19 ani

Interpretul Gabriel Nebunu a împlinit 19 ani, pe 19 aprilie. Tânărul artist este născut la doar o zi după ziua de naștere a măicuței sale, și tot în luna aprilie aflăm că este născut și fratele său mai mare, Sergiu. Prin urmare, luna aprilie e una dintre cele mai frumoase și bogate luni, în familia tânărului artist.

separator

La doar 19 ani, tânărul interpret a cunoscut succesul reușind să își croiască un nume pe scena showbizului de-acasă, dar și să cucerească inimile a mii de fani care îi apreciază talentul și creația.

Gabriel și-a petrecut ziua de naștere în Italia, pe scenă, alături de moldovenii stabiliți acolo. Tânărul artist a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de facebook dezvăluind cum se simte la cei 19 ani împliniți:

,,Ca la 19 #ANI !!!
În pașaport sunt GABRIEL NEBUNU, așa și este
Cu zâmbetul pe buze, indiferent de situație și fericit pentru fiecare clipă trăită…
Mulțumesc ție Doamne, pentru tot ce mi-ai oferit până în prezent… Sunt un om norocos, asta deduc în aceste momente !!! În mare parte se datorează persoanelor care mă înconjoară, acelea care îmi vor binele, și pentru asta vă mulțumesc enorm!
Acesta sunt eu, copilăros, simplu și plin de viață! Sunt în Italia, ziua mea de naștere o petrec cântând, alături de diaspora de aici, șoptindu-mi proprietarul că evenimentul e SOLD OUT, și asta e cea mai mare răsplată pentru mine!!! Vă ❤”, a scrs Gabriel.

De ziua sa, prietenii l-au asaltat cu zeci de mesaje răscolind din trecut amintiri memorabile și publicând poze haioase, iar un fan din Paris a ținut să-i transmită un mesaj de felicitare video.

Îi urăm Mulți ani fericiți tânărului interpret!

alte Articole interesante