Interpretul Gabriel Nebunu se pregătește să susțină BAC-ul. Ce spune despre testul de simulare la limba română?

După prima zi de simulare a examenelor de bacalaureat, mai mulți elevi, chiar și dascăli, și-au manifestat indignarea precum că o poezie, din testul pentru profilul umanist, ar profana imaginea lui Dumnezeu. De asemenea, elevii au afirmat că subiectul a fost unul prea dificil și că, de fapt, li s-a dat o tematică cu totul diferită de ceea ce au învățat în timpul anilor de studii.

separator

 

Și interpretul de muzică populară Gabriel Nebunu se pregătește anul acesta să susțină examenul maturității. După proba de simulare, artistul a venit, de asemenea, cu o reacție pe pagina sa de socializare, exprimându-și nedumerirea.

Drept urmare, fanii i-au apreciat sinceritatea și i-au urat mari succese la examenul de BAC. Iată ce a comunicat interpretul:

,,De mic copil mi-a plăcut limba română, chiar dacă nu prea eram agreat de profesori, mă refer acum în timpul de față, în ultimii 3 ani. De la nota 8, 9 pe simestru, ajunsesem la 6,33… Asta nu înseamnă că nu cunosc limba română…. Sunt în clasa 12, și am avut pre-bacul la limba și literatura română… Nu vreau să supăr nici un profesor, Doamne Ferește, dar mi-am pus mâinile în cap, la propriu, mai ales la #eseu, un titlu, o afirmație, care să o înțeleagă zmeii. De ce ne puneți să citim atâtea opere? pentru viață? pentru viață învățăm tot din cele trăite de noi, din greșelile noastre, din experiențele pe care le trăim zi de zi.. Iar când am mai văzut că în poezie Dumnezeu este scris cu literă mică, nu am înțeles de ce m-a învățat din clasa 1, să-l scriu cu literă majusculă… Vai de capul meu, de felul cum o să mă descurc la Bac…. La voi cum a fost?”.

alte Articole interesante