Intoxicație în masă la Sergheevka: 46 de copii moldoveni au fost internați în spital

Intoxicație în masă, în stațiunea „Medic-2”, din satul Sergheevka, raionul Belgorod-Dnestrovsky. 46 de copii din Moldova au fost deja internați.

separator

Actualizare: s-a dovedit că micuții care au avut de suferit nu sunt moldoveni

Potrivit serviciului de presă al Administrației Regionale de Stat Odessa, în total, în tabăra Universității de Medicină și Farmacologie din Moldova, ,,Nicolae Testemițanu”, se odihneau 226 de copii, cu vârstele cuprinse între 7 și 14 ani.

Copiii au fost internați la Spitalul din Belgorod-Dnestrovsk și secția de boli infecțioase din spitalul central Shabo. Copiii au fost diagnosticați cu gastroenterocolită acută.

„În prezent, în tabără se află reprezentanți ai serviciilor de stat pentru protecția consumatorilor din regiunea Odessa, Centrul Regional de Laborator al Ministerului Sănătății din Odessa. Situația este direct coordonată de directorul departamentului de sănătate al administrației regionale de stat Elena Teryayeva. Sunt luate toate măsurile necesare pentru a determina cauza otrăvirii. Starea copiilor este de severitate ușoară și moderată. Copiii primesc toată terapia necesară. Există destule medicamente în spitale „, a asigurat președintele interimar al RSA, Svetlana Shatalova, potrivit dumskaya.net.

Acum tabăra efectuează o anchetă sanitaro-epidemiologică și se prelevează probele necesare.

alte Articole interesante