Întregul colectiv de profesori din cadrul Liceului „Prometeu-Prim” și-a dat demisia

În pragul unui nou an școlar, administrația Liceului „Prometeu-Prim”, în frunte cu fostul director Aurelian Silvestru, a ieșit în fața părinților și a presei pentru a oferi explicații la tot ceea ce se întâmplă în interiorul instituției în ultimile săptămâni.

separator

Aurelian Silvestru a fost demis din funcția de director de către alți doi fondatori ai instituției, Stepan Cioclea și Nicu Roman, în urma unui conflict de interese, după cum afirmă ultimul.

Potrivit declarațiilor fostului director, întregul colectiv de profesori din cadrul Liceului „Promete-Prim” și-a dat demisia. Astfel, aceștia vor putea fi angajați în cadrul noii instituții de învățământ „Prometeu-Protalent”, care va fi inaugurat pe 2 septembrie.

Activitatea instituției va continua „cu aceiași profesori și aceiași elevi”, pe strada Nicolae Iorga 2.

„Această nouă instituție de învățământ își va continua activitateacu aceiași copiii, aceleași cadre dicactice, doar că fără cei doi asociați care încearcă să ne pună bețe în roate”, a mai adăugat Aureliu Silvestru.

La sfârșitul întâlnirii, administrația liceului și părinții, printr-o rezoluție, au votat pentru rezilierea contractului semnat cu „Promete-Prim” și au semnat unul nou cu liceul „Prometeu-Protalent” ce își va începe activitatea din data de 2 septembrie.

sursa: www.unimedia.info

alte Articole interesante