Ion Paladi a obținut Premiul pentru Cel mai popular artist din Moldova, la Gala Premiilor ETNO TV!

Anul 2018 a fost unul de succes pentru interpretul de muzică populară Ion Paladi. Alături de formația ,,Lăutarii”, artistul a susținut Turneul dedicat Centenarului ”La Frați nu se pun Hotare”, care a început la Chișinău și a continuat la Iași, Galați, București și va urma la Brașov, Cluj, precum și la Paris, Dublin.

separator

În perioada noiembrie- decembrie, Ion Paladi a susținut concerte pentru publicul din Munchen, Germania, dar și la Londra, UK, iar la sfârșitul lunii decembrie artistul va pleca în turneu în Statele Unite ale Americii, împreună cu Orchestra ”Lăutarii”.

De Revelion, vor avea loc concerte la New York, Arizona, Seattle, Sacramento, Los Angeles, Las Vegas.

Tot în acest an, interpretul Ion Paladi a devenit cetățean de Onoare al Comunei George Enescu și cetățean de onoare al Comunei Corlăteni, județul Botoșani, România.

Însă, cea mai importantă distincție a interpretului este Premiul pentru cel mai popular artist din Moldova, din cadrul Galei Premiilor ETNO TV. În cadrul acesteia, interpreta Sofia Vicoveanca a obținut Premiul pentru Excelență, iar Mioara Velicu – Premiul pentru cea mai populară artistă din Moldova. Evenimentul va fi difuzat pe data de 22 decembrie 2018, la postul de televiziune Etno TV.

alte Articole interesante