Moment fabulos la ,,Vocea României”! Irina Rimeș a cântat live alături de o concurentă. Ceilalți jurați s-au alăturat și ei

O tânără din Ploiești, care a urcat pe scenă în a doua seară a audițiilor pe nevăzute de la Vocea României, a interpretat piesa „Don’t You Remember Me” și i-a făcut pe jurați să cânte și ei melodia.

separator

Lăcrămioara Bradoschi a emoționat-o pe Irina Rimes, care pe tot parcursul melodiei a stat în picioare și a fredonat la rându-i.

,,Sunt fără cuvinte în momentul ăsta și-ți explic de ce. Piesa asta pentru mine, Lăcrămioara, este ca un Dumnezeu. Eu pe piesa asta am trăit foarte multe. Când am auzit primele acorduri, pur și simplu, îmi venea să plâng și mă bucur foarte mult c-ai ales această piesă. Piesa asta și felul în care ai cântat-o m-au convins”, a comentat Irina.

Irina și-a dorit să cânte alături de concurentă. Așezate pe treptele scenei, cele două au creat un duet impresionant prin simplitatea sa. Vocile calde s-au împletit în ritmurile melodiei. Ceilalți antrenori au fost atrași de moment. Li s-au alăturat și au cântat împreună, construind un show de neuitat.

alte Articole interesante