Își croiește un viitor promițător în domeniul filmului! Un tânăr regizor din Moldova realizează spoturi impresionante despre țara noastră

E tânăr, plin de ambiție și muncește pentru realizarea visurilor sale și a-și atinge succesul. Vasile Zeliznîi, un tânăr moldovean pasionat de fotografie, promite o carieră aleasă în domeniul filmului și regiei. Pe lângă faptul că are talent și studii de specialitate în domeniu, Vasile pune multă pasiune în tot ceea ce face, iar rezultatele nu întârzie să apară!

separator
Tânărul regizor se face remarcat prin realizarea unor spoturi impresionante despre Moldova, fiind cucerit de tot ceea ce e frumos, de natură, de peisaje. Echipat cu o dronă și posedând arta filmului și editarea video, tânărul valorifică bogățiile Moldovei, transformându-le în spoturi captivante menite să promoveze inclusiv turismul în țara noastră.

Vasile are 28 ani și a studiat la Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chișinău, Facultatea Regie, Imagine și Film TV. Tânărul spune că este pasionat de video, regie, fotografie, filmări cu drona și călătorii.

Tânărul regizor călătorește mult atât în Moldova, cât și peste hotare. În drumețiile sale, nu-i lipsesc camera foto și drona, cu care reușește să surprindă imagini senzaționale. În această vară, a realizat mai multe filmulețe despre Moldova pe care le publică cu hashtag-ul #iubescMoldovamea, iar în viitor își dorește să le folosească pentru a crea un spot documentar despre țara noastră, despre frumusețea celor mai faimoase destinații locale în diverse anotimpuri.

Vasile este îndrăgostit de satul Larga, satul celor mai frumoase amintiri din copilăria sa: ,,Un colț de pământ unde mi-am pe petrecut copilăria și unde am lăsat un pumn de amintiri plăcute”, afirmă tânărul regizor, care a surprins cu o dronă frumusețea plaiului natal în miez de iarnă. Video!

Îi urăm lui Vasile mari succese în cariera sa! Să ne bucure cu noi realizări!     

alte Articole interesante