Italia: O moldoveancă și-a îngropat pruncul în grădina casei în care era angajată

O tânără de 20 de ani din Republica Moldova, care lucra ca îngrijitoare în Italia, și-a îngropat pruncul nou-născut în grădina casei unde lucra.

separator
Cazul a ieșit la iveală după ce corpul micuțului a fost găsit într-o pungă, în timpul lucrărilor de grădinărit de o îngrijitoare româncă, care a înlocuit-o pe tânăra din Republica Moldova. Potrivit ziarului Gazzetta del Sud, cazul a avut loc în localitatea italiană Cirò, din provincia Crotone. Moldoveanca le-a spus oamenilor legii că a născut singură în casa unde muncea și că micuțul s-a născut mort.

Românca a anunțat imediat carabinierii de la unitatea din Cirò, scrie Rotalianul.ro. Femeia moldoveancă se pare că a lucrat acolo până în luna decembrie a anului trecut, apoi a decis să lase acel loc de muncă și să se mute în altă localitate din provincia Lecce.

Tânăra a declarat că a rămas gravidă în Republica Moldova și cu puțin timp înainte de Crăciun a născut singură. Cuprinsă de panică, femeia a decis atunci să îngroape corpul fătului în grădina casei. Autoritățile așteaptă acum rezultatele autopsiei pentru a afla dacă fătul a fost adus pe lume fără viață, așa cum a declarat femeia moldoveancă sau aceasta a decis să-i ia viața și să-l îngroape.

sursa: www.moldova.org

alte Articole interesante