Iubita lui Timati se simte o graviduță sexy. Ce spune despre sarcină?

Anastasia Reshetova urmează să devină în scurt timp mamă. Iubita lui Timati este însărcinată în șase luni. De când au anunțat sarcina cei doi sunt în culmea fericirii și își țin fanii în suspans cu noutăți curioase.

separator
Anastasia a dezvăluit cum se simte în această perioadă a sarcinii. Pentru că se află la prima graviditate și are doar 23 de ani, viitoarei mame totul i se pare palpitant și surprinzător:

,,Credeam că în această perioadă va trebui să port haine largi și voluminoase, pantofi fără toc, fără machiaj și, în general, faptul cum arăt – va fi pe ultimul loc. Dar termenul de sarcină și burtica încă nu sunt foarte mari, creșterea rapidă va începe în curând. Nu știu cum va fi în perioada următoare, dar pentru moment totul este exact opus – vreau să fiu frumoasă, să am grijă de mine, de alimentație și chiar de gânduri bune. Bineînțeles, vă voi împărtăși multe detalii, pentru că am ceva de spus despre cum a început totul și cum se procedează în aceste moment, dar nu întrebați despre sexul copilului))”.

Rapperul rus Timati are 35 de ani. Acesta mai are o fetiță de 5 ani, din relația cu modelul rus Alena Shishkova.

alte Articole interesante