Janet Jackson a vorbit despre lupta sa cu depresia

Janet Jackson a suferit de depresie. Artista a vorbit despre lupta sa cu depresia, dezvăluind că problemele sale de sănătate mintală se trag din perioada copilăriei.

separator

Depresia este o afecțiune mintală de care suferă mai multe persoane decât ar vrea să recunoască. Atunci când celebritățile care se confruntă cu această problemă vorbesc deschis despre ea, contribuie la diminuarea stigmatului existent asupra altor persoane depresive.

„Am suferit de dpresie. Lupta a fost una intensă”, a declarat Janet Jackson, potrivit Female First.

Artista crede că problemele ei se trag din perioada copilăriei. „Stima de sine scăzută ar putea avea rădăcini în copilăria mea, când mă simțeam inferioară. Simțeam că nu pot să îndeplinesc anumite standarde imposibil de înalte. Și, desigur, există întotdeauna problemele societății legate de rasism și sexism. Adunându-le pe toate laolaltă, depresia este o afecțiune stăruitoare și înfricoșătoare. Din fericire, am reușit să îmi găsesc calea”, a explicat cântăreața.

Chiar și la vârste de peste 40 de ani, Janet Jackson făcea tot posibilul să nu cadă în disperare. „La 40, ca alte milioane de femei din lume, încă auzeam în capul meu voci care mă certau, care îmi puneau valoarea la îndoială”, a relatat Janet. „Fericirea era de negăsit. O reuniune cu vechi prieteni putea să mă facă fericită. Un apel de la un coleg putea să mă facă fericită. Dar pentru că uneori vedeam relațiile mele eșuate ca fiind din vina mea, cădeam ușor în disperare”, a mai relatat artista.

Acum, Janet susține că starea ei mintală este mult mai bună, iar asta datorită fiului său de un an și patru luni, Eissa. „Fericirea mea supremă este să îmi țin în brațe băiețelul și să îl aud gângurind, ori să mă uit în ochii lui zâmbitori și să îl privesc răspunzându-mi la tandrețe. Să îl sărut. Să îi cânt ușor să adoarmă. În timpul acestori vremuri sacre, fericirea este peste tot. Fericirea este în recunoștința față de Dumnezeu. Fericirea este să spui ”Mulțumesc, Doamne, pentru viața mea, pentru energia mea și pentru capacitatea de a crește în iubire”, a încheiat ea.

Janet Jackson a vorbit despre depresia de care a suferit în trecut, dând de înțeles că a reușit să câștige lupta pe care a dus-o cu această afecțiune.

alte Articole interesante