Jennifer Lopez împlinește astăzi 50 de ani!

Jennifer Lopez, una dintre cele mai iubite artiste ale lumii, împlineşte 50 de ani. Vedeta s-a născut în cartierul Bronx din New York.

separator
Jennifer Lopez şi-a început cariera ca actriţă și a devenit celebră cu rolul din filmul Selena, din 1998, pentru care a fost nominalizată la Globurile de Aur, dar a ajuns celebră și ca artistă cu hituri ca If You Hâd My Love sau Love Don’t Cost a Thing. Cariera muzicală este, însă, cea care i-a adus cele mai mari satisfacții artistei. A vândut până acum peste 80 de milioane de albume, iar melodiile ei sunt cunoscute în toată lumea.

La 50 de ani, Jenny From the Block se poate mândri cu o carieră ieșită din comun, dar și cu o viață personală tumultuoasă. A fost căsătorită de trei ori – cu chelnerul Ojani Noa, cu dansatorul Chris Judd și cu cântărețul Marc Anthony, iar acum este logodită cu fostul jucător de baseball Alex Rodriguez.

Jennifer Lopez se află acum în turneu în Statele Unite pentru promovarea ultimului album. Astăzi şi-a luat o zi liberă pentru aniversare, dar mâine va urca din nou pe scenă la Miami.

La 50 de ani, artista arată senzațional și se poate lăuda cu o condiție fizică de invidiat și un corp tânăr și tonifiat.

alte Articole interesante