Jennifer Lopez, tratată ca o regină la aniversarea celor 50 de ani! Cum a sărbătorit diva?

Cadouri extravagante, un tort până în tavan, plus cheia oraşului Miami Beach şi declararea zilei de 24 iulie drept Ziua JLo. Diva muzicii latino a fost copleşită cu surprize în ziua în care a schimbat prefixul.

separator
    Ziua de 24 iulie a debutat cu cel mai frumos „La mulţi ani!”, primit din partea logodnicului său, Alex Rodriguez. Cadoul pregătit a fost mai greu de împachetat, dar valoarea lui a fost pe măsura ocaziei: un Porsche roşu ca focul. Un alt cadou extravagant a fost un portret al artistei care sclipeşte în lumină.

 

View this post on Instagram

 

It’s your party, Jennifer! Thank you for inviting all of us to share this special day with you. 🎁 🎉 🎈

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Pe seară, diva şi-a aniversat ziua de naştere într-un local exclusivist din Miami, unde surprizele s-au ţinut lanţ. Printre artiştii prezenţi la aniversare s-a aflat DJ Khaled. Gemenii Max şi Emme au pregătit şi ei câte un moment special, cântându-i mamei lor la petrecere.

Apoi, momentul tortului supraetajat, înalt până în tavan, negru cu auriu, a fost acompaniat de piesa „It’s Your Birthday”. Jennifer Lopez a cântat şi a dansat până în zori cu prietenii ei. Iar cireaşa de pe tort a fost decizia autorităţilor din Miami de a-i oferi cheia oraşului şi de a declara ziua de 24 iulie drept Ziua JLo.

Mai jos, vezi mai multe imagini de la sărbătoare!

 

View this post on Instagram

 

you could join World Of Dance @arod 😂😂👏🏻

A post shared by Jennifer Lopez (@withlopezz) on

sursa: www.okmagazine.ro; foto: www.people.com, www.popsugar.com

alte Articole interesante