Kamelia Melnic și Mirela Colesnic au topit inimile juraților în finala de popularitate ,,Next Star”. Video!

Două moldovence talentate și istețe au făcut senzație în finala de popularitate a sezonului 9 Next Star. Mirela Colesnic și Kamelia Melnic au dansat și au cântat melodia „Lasă-mă papa la mare”, interpretată de Andre.

separator

Deși sunt încă foarte mici, cele două fetițe au reușit să surprindă plăcut jurații și audiența. ,,Avem mulţi fani şi am dat şi autografe”, au spus cele două micuţe care au venit pregătite cu o melodie specială pentru nostalgici, dar şi cu o coregrafie de zile mari, scrie a1.ro.

„Sunteţi adorabile, ce să mai zic?!”, le-a spus Dorian Popa, unul dintre membrii juriului, în timp ce Lidia Buble și-a dorit să le ia acasă pe cele două micuțe talentate: „Multe bezele din partea mea, am retrăit momente frumoase alături de voi”, a spus jurata.

Finala de popularitate “Next Star” l-a desemnat câștigător pe Dragos Condescu, un băiețel de 10 ani, care are probleme de sănătate, dar care a susținut un moment impresionant de teatru de păpuși și a fost ales câștigător pe baza voturilor exprimate de telespectatorii Antenei 1. Dragos a câștigat Trofeul de popularitate și un premiu în valoare de 5.000 de euro.

alte Articole interesante