Karizma s-a lansat în actorie, va juca într-o piesă de teatru. Află detalii

Un spectacol despre pasiune, dragoste, dezamăgire și frici, în care se vor regăsi muzica, poezia, dansul și arta teatrală îi aduce în scenă pe Karizma, alias Ola Tabu, și actorul Nicolae Jelescu. Cei doi vor juca rolurile principale într-un spectacol a cărui regie este semnată de producătoarea Alla Donțu.

separator

Pasiunile și dramele femeilor poartă în spate umbre și frici, care trebuie recunoscute și vindecate, acesta este mesajul pe care eroii principali încearcă să-l transmită publicului. Lucrarea reprezintă un act de meloterapie, un performance, care urmărește să scoată în evidență luptele interioare duse de femei. Acțiunea ia forma unui dialog între  el – psihanalistul și, ea – clienta, prin urmare, aceștia discută despre: fericire, frică, dramă, dragoste, dezamăgire, pasiune.

Preț de șase zile și nouă nopți, anume de atâta timp are nevoie eroina să-și învingă fricile și să se reinventeze. Piesa este construită dintr-o multitudine de simboluri, unde cifra „șase” semnifică perfecțiune, dragoste, compasiune, iar „nouă” simbolizează sfârșitul unui ciclu și realizarea scopurilor.

Piesa de teatru este lansată în colaborare cu YOUBESC Creative Institute spectacolul „6.9”.

Karizma este extrem de emoționată și a postat un mesaj pe pagina sa de facebook, în care invită toată lumea la spectacol:

,,Suntem pe ultima sută de metri, înainte de premieră am adunat emoții pe care le-am „îmbrăcat” în poezie, apoi le-am invitat la dans. Ce a ieșit, vă las pe voi să descoperiți?! Din 2 noiembrie vă aștept la Teatrul „Alexei Mateevici” să ne învingem fricile împreună! Un spectacol despre pasiune, dragoste, dezamgire și frici”, a anunțat Ola Tabu pe pagina oficială de facebook.

Poți achiziționa bilete pe iTicket.md

alte Articole interesante