Kătălina Rusu și soțul ei își continuă vacanța de vis! Cuplul a ajuns în Jamaica

La început de primăvară, când mulți dintre noi doar visează la soarele generos și zilele frumoase de vară, Kătălina Rusu și soțul ei, Andrei Croitoru, au reușit deja să savureze din plin nisipul fierbinte și plajele ademenitoare, dar și să viteze destinații de vis tocmai peste Ocean.

separator

După ce au călătorit în Franța, Florida și insulele Bahamas, cuplul a optat pentru o altă destinație exotică. Jamaica cucerește prin plajele întinse și frumusețea lor, apele albastre și ospitalitatea și tradițiile locale.  

,,Această mică parte a Pământului este plină de surprize și sunt multe lucruri de descoperit. Știai că primul roman al lui James Bond, care a fost finalizat în Jamaica, a fost Casino Royale și alte trei romane de Bond, dar și filme – Dr. No, Live and Let Die, and The Man with the Golden Gun de Bond – au fost filmate în Jamaica!”, scrie vedeta pe pagina sa de facebook.

,,🌴Jamaica – one love ❤️. Această bucățică de pământ care te obligă să mai revii. Oameni super drăguți, ospitalieri și plini de soare.🇯🇲”.

Artista s-a lăsat cucerită de frumusețile locului și chiar s-a prins în ritmurile muzicii autohtone.

alte Articole interesante