Kate Middleton a dezvăluit cum se pronunță corect numele celui de-al treilea bebeluș regal

Kate Middleton și prințul William au luat prin surprindere pe toată lumea când au anunțat că cel de-al doilea băiat al lor se numește prințul Louis Arthur Charles de Cambridge. Mulți oameni însă sunt confuzi, deoarece nu știu cum se pronunță corect numele micuțului: Lou-ie sau Lou-is?

separator

Kate dezvăluie acest mister, într-o înregistrare video de la nunta lor, de acum șapte ani, în care ducesa și prințul William își fac jurămintele de iubire. Ducesa Catherine spune clar numele Louis , având în vedere că numele complet al soțului său este William Arthur Philip Louis. Astfel, Louis este pronunțat de ducesă „Louie”, așa cum se aude și din filmulețul de mai jos. Numele mijlociu al prințului William și al micuțui prinț George este tot Louis.

Numele micuțului ascunde însă o poveste foarte tristă. Kate și William au decis împreună cu familia regală să-i dea acest nume în memoria Lordului Louis Mountbatten, unchiul prințului consort Philip și vărul reginei Elisabeta a II-a. Acesta a fost ucis în 1979 de gruparea teroristă radicală, Armata Republicană Irlandeză (IRA), care a pus o bombă în barca lui, la Mullaghmore, în Irlanda. De aceea, atât William, cât și prințul George poartă acest nume.

sursa

alte Articole interesante