Kate Middleton este din ce în ce mai suplă. Ce greutate are de fapt, Ducesa de Cambridge?

Ducesa de Cambridge se menține suplă chiar dacă în urmă cu un an a devenit mamă pentru a treia oară. Aceasta uimește cu fiecare apariție publică, aratându-și talia subțire și corpul tonifiat. Ultima ieșire în public a ducesei a avut loc la balconul regal, în urmă cu o săptămână, la evenimentul dedicat aniversării Reginei Elisabeta a II-a.

separator
Trebuie să recunoaştem că după trei naşteri, Kate nu doar că nu a acumulat kilograme în plus, dar şi-a păstrat tonusul muscular şi subţirimea taliei. Ce secret ascunde? Nu e vorba de o dietă anume. Kate are, 1,75 şi o siluetă filiformă. A făcut sport de mică, iar părinţii i-au insuflat dorinţa pentru autodepăşire şi diverse discipline sportive. Din declaraţiile oficiale, se știe că Ducesa de Cambridge are 59 de kilograme şi e foarte iubitoare de sport și pilates. Antrenoarei ei personală ar fi Louise Parker, o cunoscută expertă în sport şi nutriţie, plus autoarea unor cărţi motivaţionale.

Ducesa de Cambridge ar practica zilnic exercițiul plank – planşa este un exerciţiu care, dacă îl execuţi corect, îţi lucrează toate grupele de muşchi din regiunea mediană a corpului: abdomen, coapse, partea dorsală. Efectele devin vizibile şi asupra altor grupe de muşchi cum sunt ale braţelor şi picioarelor.

Se spune că nu este o postură foarte uşor de executat, având un grad mare de dificultate. Deşi în aparenţă este simplu de făcut, menţinerea poziţiei plank mai mult de câteva secunde poate fi o reală provocare. Oare cât timp reuşeşte Ducesa să stea în poziţia plank dacă este atât de tonifiată?

alte Articole interesante