Katy Perry și Orlando Bloom se relaxează la plajă, în Franța

E sezonul vacanțelor la mare, iar starurile nu pot sta departe de litoral. Katy Perry, în vârstă de 34 de ani, și Orlando Bloom, de 42 de ani, au preferat un loc nu foarte îndepărtat pentru a se relaxa câteva zile, fiind fotografiați în Île de Ré, o insulă din vestul Franței, potrivit eva.ro.

separator
În februarie, Katy Perry a anunțat că s-a logodit cu Orlando Bloom, care i-a oferit de Ziua Îndrăgostiților un inel cu un diamant uriaș. People a scris că ei plănuiesc să se căsătorească anul acesta și au apelat la serviciile unei firme pentru organizarea nunții.

Cei doi au fost fotografiați în timp ce se se relaxau pe o plajă superbă din vestul Franței. Artista a îmbrăcat un costum de baie alb cu imprimeu floral și a făcut și câțiva pași de dans în timp ce cânta fericită, urmărită de iubitul ei.

Île de Ré este o destinație preferată de parizieni în sezonul estival și este comparată cu zona exclusivistă Hamptons din New York, proprietățile de aici fiind foarte valoroase, de ordinul milioanelor de euro.

Cei doi s-au despărțit în martie 2017, dar s-au împăcat după câteva luni, iar în decembrie 2017 au fost văzuți împreună într-o vacanță petrecută în Japonia. În februarie anul trecut ei au confirmat că sunt din nou împreună. Orlando Bloom a mai fost căsătorit în perioada 2010 – 2013 cu modelul Miranda Kerr.

alte Articole interesante