Katy Perry și Robert Pattinson împreună?

Nickelodeon's 26th Annual Kids Choice Awards Arrivals, Los Angeles, America - 23 Mar 2013Katy Perry și Robert Pattinson au fost foarte apropiați în ultima perioadă, după ce actorul s-a despărţit de Kristen Stewart pentru a doua oară.

separator

Katy, care s-a despărţit şi ea recent de John Mayer, şi Rob au mers împreună la concertul artistei, însă au plecat separat pentru a evita să fie fotografiaţi de paparazzi.

„Sunt foarte buni prieteni, însă au ieşit din ce în ce mai mult împreună în ultima perioadă. Rob şi-a deschis inima în faţa lui Katy despre problemele sale amoroase cu Kristen, iar aceasta s-a dovedit a fi o foarte bună prietenă. El a stat la ea acasă în Los Angeles, după ce au plecat în Santa Barbara împreună, luna trecută. Prietenii lor spun că acum s-au îndrăgostit”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Rob, în vârstă de 27 de ani, şi Katy, în vârstă de 28 de ani, se pare că plănuiesc să plece într-o vacanţă în Caraibe în viitorul apropiat.

„Vorbesc să plece împreună în Bahamas în următoarele săptămâni, pentru a-i vizita pe câţiva prieteni ai lui Katy. Ambii sunt nişte romantici incurabili, aşa că nu ar fi o surpriză dacă lucrurile ar evolua rapid”, a mai precizat aceeaşi sursă.

Reamintim că Robert a părăsit-o pe Kristen, pentru a doua oară, cu care a avut o relaţie de patru ani,  după ce a decoperit că aceasta încă mai păstra legătura cu regizorul Rupert Sanders, cu care a avut o aventură anul trecut.

alte Articole interesante