Keo dezvăluie amănunte picante din relaţia sa cu Andreea Bălan! „Îmi cântă când suntem sub duş”

Este cunoscut ca fiind cântăreţ şi unul dintre ce mai iscusiţi manageri, care reuşeşte să-şi ţină departe de ochii curioşilor relaţia sa cu Andreea Bălan. Keo a vorbit pentru prima dată despre viaţa sa personală, oferind şi câteva picanterii.

separator

Keo are o relaţie de câţiva ani de zile cu cântăreaţa Andreea Bălan şi se numără printre cele mai longevive cupluri din showbiz, secretul fiind şi faptul că nu vorbesc despre viaţa lor personală. Artistul ţi-o prezintă pe Andreea aşa cum nu ţi-ai fi imaginat-o.

„Andreea, şi nu spun asta pentru că e iubita mea, e o tipă foarte talentată. Şi da, mă refer la muzică (râde .)! Andreea îmi cântă sub duş, în cadă, cântă tot timpul când suntem acasă. Din păcate, perioada „Andre” i-a pus o etichetă greşită şi e mult subevaluată ca voce”, a spus Keo, pentru evz.ro.

Keo a dezvăluit şi faptul că imaginea foarte sexy pe care o are Andreea Bălan şi controversele din jurul ei legate de naturaleţea sânilor ei sunt parte a unui joc de imagine pe care l-au pus la punct împreună.
„Eu o managerizez şi pe Andreea.

Ideile mele au făcut-o aşa cum e ea acum. Nu sunt gelos pe bărbaţii care o doresc, şi eu primesc propuneri indecente. Şi le refuz… Iar despre problema silicoanelor… Dacă aş spune că nu are implanturi nu s-ar schimba nimic. Dar o voi lăsa pe ea să dezvăluie dacă are sau nu silicoane, este o problemă intimă a ei, iar eu nu îmi pot permite să o comentez”, a mai spus Keo.

Sursa: http://www.profm.ro/

 

alte Articole interesante