Kim Kardashian a fost criticată pentru felul în care a amenajat pătuțul bebelușului

Prima poză cu cel de-al patrulea copil al cuplului Kim Kardashian și Kanye West a arătat ce nu ar trebui să se afle în pătuțul unui bebeluș.

separator

Kim Kardashian a devenit mamă pentru cea de-a patra oară luna aceasta, pe 10 mai, după ce mama-surogat a dat naștere unui băiețel, pe nume Psalm. Prima poză a bebelușului lui Kim Kardashian a apărut pe rețele de socializare, prilej cu care fanii și specialiștii au sesizat modul în care arăta pătuțul în care se afla acesta. Toți au fost nemulțumiți de faptul că acolo existau o saltea prea mare și mai multe obiecte care nu ar trebui să existe în patul unui bebeluș, în condițiile în care pot crește riscul decesului din cauza „sindromului morții subite”, scrie qbebe.ro.

Experții au precizat, că până la vârsta de 1 an, bebelușul ar trebui să doarmă într-un pătuț cât mai simplu, cu o saltea fermă, bine fixată și să nu aibă în jurul său pături, saltele voluminoase, jucării de pluș, perne sau orice alte obiecte care-i pot pune viața în pericol prin riscul de sufocare.

Alte reguli de siguranță ale bebelușului de care părinții ar trebui să țină cont se leagă de faptul că inclusiv co-sleeping-ul poate crește pericolul de apariție a „sindromului morții subite”, iar o suzetă este indicată pentru a diminua riscurile ce țin de acesta, afirmă medicii.

alte Articole interesante