Kim Kardashian: suferă de psoriasis! 5 vedete care suferă de boli grave

Deși conturile bancare sunt pline, banii nu le ajută să-și cumpere sănătate.  Vedetele de mai jos nu pot scapa de diverse afecțiuni fizice severe sau… mai penibile.

separator

1. Kim Kardashian: suferă de psoriazis

Chiar dacă ascunde foarte bine, Kim are psoriazis, o boală autoimună în care sistemul imunitar crede că pielea este un patogen. Psoriazisul se manifestă prin erupții și iritații urâte la nivelul pielii, declanșate de stres.

Kim Kardashian

2. David Beckham: sindrom obsesivo-compulsiv și sindromul Tourette

Soțul Victoriei Beckham  suferă de două sindromuri stânjenitoare. În cazul sindromului obsesivo-compulsiv, Daivd spune că este obsedat de aranjarea lucrurilor în ordine, în timp ce în cazul sindromului Tourette, vedeta are numeroase ticuri verbale și grimase pe care nu le poate controla.

David Beckham

3. Pamela Anderson: hepatita C

Actrita a mărturisit în 2002 că suferă de hepatita C pe care a luat-o împărțind același ac de tatuaj cu fostul soț, Tommy Lee. Hepatita C este o infecție virală, care deocamdată e incurabilă. Deși deseori nu prezintă simptome, poate declanșa ciroza.

Pamela Anderson

4. Shannen Doherty: boala Crohn

Starul din „Beverly Hills”a recunoscut în 1999 că suferă de această boală autoimună, care cauzează o inflamare a tractului intestinal. Printre simptomele acestei boli, sunt rampele abdominale severe și diaree.

Shannen Doherty

5. Michael J. Fox: boala Parkinson

Actorul a fost diagnosticat cu severa boală în 1991, pe când avea doar 30 de ani. Majoritatea oamenilor nu sunt diagnosticați cu acest tip de demență decât pe la 50-60 de ani. Boala Parkinson presupune o distrugere lentă și progresivă a neuronilor și duce la pierderea treptata a controlului muscular .

Michael J. Fox

Sursa: perfecte.ro

alte Articole interesante