La doar 33 de ani, o tânără mamă din Cimișlia luptă cu cancerul. Cristina vrea să-și vadă fetița mare!

La doar 33 de ani, Cristina Sterbeț a fost diagnosticată cu cancer la sistemul osos. Tânăra mamă luptă cu boala la o clinică din Turcia, unde este internată pentru investigații și tratament.

separator
Cristina are o fetiță de 6 ani, care așteaptă ca mama ei să se întoarcă acasă sănătoasă. Ea speră să se vindece, însă costurile pentru tratament se ridică la 55.000 euro.

Cristina cere ajutorul oamenilor:

,,De doi ani încoace viaţa mă tot încearcă cât de rezistentă şi de puternică pot fi: mai întâi am pierdut-o pe mama, care a decedat de cancer în braţele mele, după care, la scurt timp, am fost părăsită de soţ, având în grija mea o fetiţă de 6 ani, iar mai recent am primit cea mai cruntă veste pe care o poate primi vreun om: sarcomă sinovială sau, cu alte cuvinte, cancer la ţesutul osos. După această ultimă veste mi-am dat seama că nu mai rezist, că puterile mele sunt limitate, că am ajuns la linia de finiş, acolo unde ridici mâinile în sus şi te predai, chiar dacă nu îţi doreşti acest lucru.

Totuşi, în această disperare cumplită am înţeles că Dumnezeu îmi dă o şansă la viaţă, iar această şansă se poate realiza prin voi, prin fiecare bănuţ donat pentru mine. Am început cursurile de chimioterapie şi radioterapie, dar acesta este abia jumătate din drumul pe care trebuie să-l parcurg. Urmează operaţia, care este foarte costisitoare, dar care este unica mea şansă de a mă vindeca şi a-mi creşte fata în continuare.

Vă rog din suflet să nu fiţi indiferenţi şi să vă gândiţi că, donând din puţinul pe care îl aveţi, mă salvaţi nu doar pe mine, ci şi pe fetiţa mea de 6 anișori, care plânge în fiecare zi şi mă roagă să mă întorc sănătoasă acasă. Vă mulţumesc din suflet că îmi sunteţi alături şi vă rog să mă susţineţi şi în continuare!”

Posibilități de a face donație: caritate.salveazaoinima.ro sau direct în conturile bancare deschise, în valută euro, și respectiv lei moldovenești, pe numele Cristinei.

 

alte Articole interesante