La mulți ani! Maestrul-coregraf Antip Țarălungă a împlinit, astăzi, 70 de ani!

Unul dintre cei mai îndrăgiți și consacrați maeștri ai dansului popular din țara noastră, coregraful Antip Țarălungă, este astăzi sărbătorit. În cinstea acestui eveniment, maestrul a fost felicitat, având parte în cursul zilei de un moment emoționant, oferit chiar de către discipolii săi, în fața Teatrului ,,Licurici” din Chișinău.

separator

Vezi video:

Timp de aproape 30 de ani, ansamblul municipal de muzică şi dans „Comoara”, condus de către maestrul Antip Țarălungă, a dat naștere multor generaţii de dansatori, obținând trofee la zeci de concursuri naționale și internaționale.

Copii și tineri, adulți de diferite vârste, per ansamblu – toți cei care împărtășesc pasiunea pentru dansul popular moldovenesc vin să învețe gratuit arta dansului, la Ansamblul municipal de muzică şi dans „Comoara”. În total, peste o sută de copii și tineri fac parte din trupă, fiind împătimiți de pașii și ritmul dansului popular.

În această zi deosebită, îi urăm Maestrului-coregraf Antip Țarălungă mulți ani, sănătate și mari succese în continuare, la cârma dansului popular!   

alte Articole interesante