La mulți ani, Ion Suruceanu! Artistul împlinește astăzi 70 de ani

Unul dintre cei mai îndrăgiți artiști basarabeni din toate timpurile, care ne-a încântat cu zeci de șlagăre și melodii deosebite, dar și cu vocea sa magnifică, este astăzi sărbătorit. Este vorba despre o aniversare specială!

separator

Ion Suruceanu împlinește astăzi 70 de ani!

Sute de admiratori i-au urat artistului La mulți ani, pe pagina sa oficială de facebook. Printre ei, Valentina Luchian, Directorul revistei „Fashion VIP”:

,,Cu un repertoriu bogat, cu o ținuta scenică impecabila, cu un simt al umorului atât de fin și dezvoltat, un om cu suflet mare și bogat… Un mare artist și o legenda vie a noastră…
Sa-l prețuim și sa-l respectam…. Astăzi, împlinește o vârsta onorabila… Cred ca orice bărbat și-ar dori ca la vârsta lui sa arate atât de bine….
La mulți ani, maestre Ion Suruceanu… Sa va fie toți Sănătoși, Frunosi, Inspirați și Împliniți!!!
Noi va adoram și va iubim….
Iar pe 24 Septembrie prietenii maestrului…..clienții și partenerii fideli ai Revistei Fashion VIP ii așteaptă o surpriza… Toată echipa lucrează cu atâta dăruire la acest proiect…
Un Septembrie frumos pe care îl dedicam maestrului”, a scris Valentina Luchian, pe social media.

Și Corneliu Botgros a publicat un mesaj de felicitare, în cinstea artistului:

,,La mulți ani Maestre! Să ne trăiți mulți, mulți ani! Din partea echipei de fotbal a artiștilor vă felicităm și vă spunem ,,La mulți ani!”.

Unica.md îi urează La mulți ani fericiți maestrului! Să ne încânte cu muzica și vocea aleasă mulți ani înainte!      

alte Articole interesante