La mulți ani, Smiley! Artistul a împlinit 36 de ani

Artist, prezentator tv, actor în filme şi om de afaceri. Tiberiu Andrei Maria, alias Smiley, a împlinit 36 de ani, vârsta la care se poate mândri cu realizări care i-au adus faimă şi bani.

Artistul, alături de părinții și fratele său

separator
E jurat la „Vocea României”, prezentator la „Românii au talent” şi ţine concerte pe ambele maluri ale Prutului.Povestea lui Smiley a început în 1983, în Piteşti, acolo unde s-a născut în familia Maria, fiind botezat Tiberiu Andrei. I-a plăcut muzica de mic şi povestea în interviuri că era un copil care nu stătea o clipă locului, scrie click.ro.În 2001, datorită lui CRBL a ajuns în Simplu, o trupă de dansatori underground care au schimbat refrenele muzicii lor şi au devenit foarte iubiţi. Prin acea perioadă, datorită atitudinii sale joviale, colegii de trupă i-au zis „Smiley”, poreclă pe care o foloseşte în prezent ca nume de scenă.Printre oamenii care l-au ajutat şi cu care a colaborat pe mai multe planuri s-au numărat Ioan Gyuri Pascu, Loredana şi soţul ei Andrei Boncea, dar şi Adrian Sârbu. Participă la “Dansez pentru tine”, în sezoanele 2 şi 5, unde prima oară o are parteneră pe Adriela, despre ei zvonindu-se că ar avea o relaţie. După acest proiect, joacă în serialul “Cu un pas înainte”. Tot aici, pe platourile de filmare, începe relaţia cu Laura Cosoi, care a durat mai bine de cinci ani. S-au despărţit în 2012, iar în prezent, artistul are o relaţie discretă cu Gina Pistol. Nu se afişează în public împreună şi nici nu vorbesc despre acest lucru.

Pe lângă muzică şi televiziune intră şi în afaceri. În 2009, pe când avea doar 26 de ani, Smiley a fondat HaHaHa Production, o casă de discuri şi un studio de producţie muzicală unde lucrează cu mulţi prieteni printre care Andra, Feli, Seredinschi şi alţii.Niciodată nu a uitat muzica şi a avut tot felul de colaborări, de la Marius Moga, la Alex Velea, Delia, Uzzi sau Cheloo. Poate nu ştiaţi, dar Smiley şi-a împrumutat vocea şi pentru câteva personaje în filme de animaţie, a apărut în mai multe reclame şi are o mulţime de admiratoare. În plus, a ajuns să lucreze cu foarte mulţi producători de peste hotare, chiar anul acesta având înregistrări cu muzicieni celebrii de afară.

Din 2012, Smiley a preferat să nu se mai afișeze oficial cu nici o femeie, pentru a nu le supăra pe fane, dar asta n-a însemnat că a dormit singur-singurel atâta vreme. În martie 2017 a început să iasă cu Gina Pistol (37 de ani), după ce au participat la un concert. De atunci au tot fost surprinşi la evenimente, Gina apărea la toate concertele solistului sau în culisele emisiunilor de la Pro Tv. Inclusiv vacanţele le-au coincis, dar, evident, şi-au postat poze separat.

alte Articole interesante