,,La revedere, Tel Aviv. Bună, Cimișlia”! Cum să nu ajungi la Eurovision, știe formația ,,Lume”

În ajunul finalei concursului Eurovision Moldova, Formația ,,Lume” a surprins cu un videoclip mai neobișnuit stârnind umor în rândul publicului. ,,La revedere, Tel Aviv. Bună, Cimișlia”!

separator

Nu ajuns în finala concursului cu o piesă dinamică și plină de energie, din cauza deciziei controversate a juriului, însă și-au dorit mult să fie votați de publicul de-acasă pentru a ieși învigători. Mai ales că erau printre favoriți pe internet, pe forumurile europenilor, fiind susținuți și de fanii din Moldova pentru piesa ,,Ca Adriano Celentano”.

Ei bine nu s-au supărat și chiar au realizat un videoclip ironic despre cum să nu ajungi la Eurovision, pentru că nu se tem să facă glume și să recunoască când lucrurile ar fi putut merge mai bine. Să sperăm că această atitudine pozitivă îi va menține motivați să surprindă publicul cu noi piese interesante!

Videoclipul a apărut pe blogul popular Wiwibloggs dedicat concursului de melodii.

,,Wiwibloggs nu poate să creadă că Lume nu a ajuns în finală, la fel și internauților cărora le-a plăcut piesa lor ,,Ca Adriano Celentano”. Deși nu au primit un bilet pentru Tel Aviv, băieții nu sunt descurajați, au fost rezervați pentru zile de naștere și nunți, până în 2020″, mai spun autorii blogului.

 

alte Articole interesante