Laboratorul medical Invitro Diagnostics inaugurează astăzi o nouă filială în sectorul Ciocana

Laboratorul medical Invitro Diagnostics a inaugurat astăzi un nou centru de recoltare în sectorul Ciocana, pe bd. Mircea cel Bătrîn, 34/6, care întrunește cerințele internaționale de control al calității în medicina de laborator.

separator
Cu această frumoasă ocazie, Invitro Diagnostics oferă reduceri de -30% la analizele de laborator pentru pacienţii care vin la adresa indicată, în perioada 08 – 15 octombrie 2019.

Invitro Diagnostics este unul din liderii locali în prestarea serviciilor de laborator medical de performanță cu o rețea dezvoltată în toate sectoarele municipiului Chișinău, în or. Hâncești și or. Bălți. Controlul calității reprezintă unul din principalele obiective Invitro Diagnostics și confirmă exactitatea și calitatea tuturor analizelor de laborator efectuate. Un avantaj important al acestui centru de recoltare este și posibilitatea de a consulta medicii specialiști calificați: terapeut, obstetrician-ginecolog și urolog. De asemenea, vor activa medici imagiști care vor efectua examinări USG la echipament performant GE Versana Premier de ultimă generație.

,,Acesta este al doilea punct de recoltare din sectorul Ciocana, încercăm să respectăm deviza organizației EXACT. RAPID. COMOD și să aducem serviciile noastre cât mai aproape de beneficiari. O analiză internă a activității pe anii precedenți arată că punctul de recoltare existent pe adresa Mircea cel Bătrîn, 3 a devenit neîncăpător din cauza numărului impunător de solicitări, iar pentru noi confortul și satisfacția clienților sunt primordiale! Invităm locuitorii sectorului Ciocana în noul nostru punct de recoltare, unde vă asigurăm același nivel de calitate a serviciilor ca și în toate centrele Invitro Dioagnostics” susține directorul medical, Silvia Morgoci.

De menționat că laboratorul medical Invitro Diagnostics urmărește tendințele internaționale care sunt orientate spre medicina personalizată, bazată pe cercetări genetice și pe principiul unei abordări individuale pentru diagnosticul maladiilor genetice. Recent laboratorul a fost dotat cu echipamentul de ultimă generație, Thermo Fisher Scientific, fapt ce permite efectuarea unui spectru larg de teste genetice, care sunt în contiună dezvoltare și implementare. Rezultatele acestor teste permit confirmarea sau excluderea unor patologii genetice. Echipamentul permite efectuarea investigațiilor în domeniile ce țin de: cercetarea cancerului, analiza expresiei genei, boli moștenite, sănătatea reproductivă, microbiologie, studiul bolilor infecțioase.

Laboratorul medical Invitro Diagnostics este o structură progresivă, în continuă dezvoltare. Sunt atenți la cele mai moderne abordări și tehnologii din domeniu, astfel planifică dezvoltarea continuă a departamentului de genetică prin lansarea investigațiilor genetice revoluționare pe piața din Republica Moldova.

Află mai multe detalii pe www.invitro.md. Telefon de contact: 022903999

alte Articole interesante